Tuesday, March 23, 2010

Sepanjang Minggu

Ijam bergambar bersama ahli2 BN Parit Muhammad batu 5. Banyak isu yang dibincangkan antaranya maklumat terkini tentang kerajaan PR Selangor yang telah disampaikan secara panjang lebar oleh 'orang kuat' team bolasepak Selangor. Juga isu Ulamak terompah dan isu convert tanah kerajaan PR Penang. Sebagai penutup beliau berkata "takde sbb kerajaan BN tak boleh menang dlm PRU13 akan datang!!"
Apis singgah kat rumah Ijam semasa menghantar Pak Andak balik dari jemputan kat rumah parents Mak Anjang. Masa tu Apis ambik cuti seminggu sebab nak buat persiapan kenduri kawin adik iparnya di Parit Jawa. Tayar kereta Wira Apis pun dah botak macam kepala dia sebab banyak sangat buat long distance....

Monday, March 15, 2010

Weekend with Durians


Lokasi : Taman Bunga rumah Mohd Lazim Azhar.

Wednesday, March 3, 2010

My 1st movement!!!


video





Kisah selanjutnya klik disini